دیابت چیست؟ دیابت یک بیماری مزمن است که به سبب وجود گلوکز بیش از اندازه در خون ایجاد میشود. میزان سطح گلوکز ت...
تعریف روغن ثابت شده و تهیه شده به روش سردسازی از دانهی کرچک با نام علمی Ricinus communis L و نام لاتین Oleum Ricini .
اسانس بدست آمده از تقطیر گلهای قسمت هوایی گیاه رزماری (Aetheroleum Rosmarini) با نام علمی Rosmarinus officinalis L . توزیع جغرافیای...
از جمله کاربردهای گیاه زردچوبه با نام علمی Curcuma domestica به قرار زیر است.
زردچوبههای موجود در بازار ریزوم خشک شدهی گیاه Curcuma domestica است. زردچوبه علاوه بر کاربردی که در علم داروسازی، م...
شوید (Anethum graveloens) گیاهی شاخهدار معطر و یکساله است که از دوران باستان در طبخ غذا مورد استفاده بوده است.
مزایای مواد غذایی ارگانیک صرف نظر از رژیم غذایی، انتخاب مواد غذایی ارگانیک یک اولویت هوشمندانه است. انتخاب م...
ادویهی زیره، میوهای خشک شده و معطر است که از بذرCuminum cyminum گرفته میشود. این گیاه با اسمهای متنوعی نظیرcumin, ...
کاربردهای اصلی در فرآوری غذایی: به لطف رایحه ی خوشایند، مزهی تیز و خاصیت گوشتی زنجبیل، این ادویه جزء جدایی ...
هل سبز، دانهی رسیده خشک شدهی گیاهی با نام علمی Elettaria cardamomum است.
ادویه زنجبیل از ساقههای زیرزمینی ریزوم های گیاه zingiber officinale بدست میآید، گیاهی استوایی و همیشگی که متعلق به ...
نام دارچین هم به درخت استوایی همیشه بهار و هم به پوستهی آن درخت که از گیاه گرفته میشود اشاره دارد.
دسته بندی ها
حساب کاربری
جستجو
سبد خرید
برای ورود به سایت شماره تلفن همراه خود را وارد کنید تا کد تایید برایتان ارسال گردد
برای ورود به سایت کد تایید را وارد کنید
برای ارسال مجدد کد شماره موبایل را وارد کنید