مطالب آموزشی

مرتب سازی بر اساس :
دیابت: یک بیماری همه‌گیر در دنیا
دیابت: یک بیماری همه‌گیر در دنیا

دیابت چیست؟ دیابت یک بیماری مزمن است که به سبب وجود گلوکز بیش از اندازه در خون ایجاد می‌شود. میزان سطح گلوکز ت...

روغن کرچک
روغن کرچک

تعریف روغن ثابت شده‌ و تهیه شده به روش سردسازی از دانه‌ی کرچک با نام علمی Ricinus communis L و نام لاتین Oleum Ricini .

رزماری
رزماری

اسانس بدست آمده از تقطیر گل‌های قسمت هوایی گیاه رزماری (Aetheroleum Rosmarini) با نام علمی Rosmarinus officinalis L . توزیع جغرافیای...

کاربردهای زردچوبه
کاربردهای زردچوبه

از جمله کاربردهای گیاه زردچوبه با نام علمی Curcuma domestica به قرار زیر است.

زردچوبه‌
زردچوبه‌

زردچوبه‌های موجود در بازار ریزوم خشک شده‌ی گیاه Curcuma domestica است. زردچوبه علاوه بر کاربردی که در علم داروسازی، م...

شوید
شوید

شوید (Anethum graveloens) گیاهی شاخه‌دار معطر و یکساله است که از دوران باستان در طبخ غذا مورد استفاده بوده است.

محصولات ارگانیک
محصولات ارگانیک

مزایای مواد غذایی ارگانیک صرف نظر از رژیم غذایی، انتخاب مواد غذایی ارگانیک یک اولویت هوشمندانه است. انتخاب م...

زیره
زیره

ادویه‌ی زیره، میوه‌ای خشک شده و معطر است که از بذرCuminum cyminum گرفته می‌شود. این گیاه با اسم‌های متنوعی نظیرcumin, ...

کاربردهای زنجبیل
کاربردهای زنجبیل

کاربردهای اصلی در فرآوری غذایی: به لطف رایحه ی خوشایند، مزه‌ی تیز و خاصیت گوشتی زنجبیل، این ادویه جزء جدایی ...

هل سبز (Semen Cardamomi)
هل سبز (Semen Cardamomi)

هل سبز، دانه‌ی رسیده خشک شده‌ی گیاهی با نام علمی Elettaria cardamomum است.

زنجبیل
زنجبیل

ادویه زنجبیل از ساقه‌های زیرزمینی ریزوم های گیاه zingiber officinale بدست می‌آید، گیاهی استوایی و همیشگی که متعلق به ...

تاریخچه دارچین
تاریخچه دارچین

نام دارچین هم به درخت استوایی همیشه بهار و هم به پوسته‌ی آن درخت که از گیاه گرفته می‌شود اشاره دارد.