رزماری گیاهی است بسیار خوش رایحه و سرشار از اسید کارنوسیک است (اسید کارنوسیک نوعی آنتی اکسیدان است که میتوان...
ریحان (Basil). چرا ریحان یک گیاه سالم است:
امروزه انواع بسیاری از روغنهای ضروری گیاهی در بازار موجود است. در اینجا به 9 مورد از این روغنهای پرطرفدار و چگ...
چای بابونه قرنهاست که بعنوان یک داروی گیاهی برای انواع بیماریها از جمله معده درد، دردهای روده، دلهره، بی...
واژهی انگلیسی متداول آویشن(thyme) هم به جنس و هم به گونه گیاه پر استفادهی Thymus vulgaris L. (آویشن رایج در بازار، آویش...
جعفری یا (Petroselinum crispum (Mill ) گیاهی متعلق به تیره چتریان است. دیگر نامهای علمی این گیاه P. hortense، P. sativum، Carum petroselinum ...
گشنیز یا Coriandrum sativum L. یک گیاه ادویهای با اهمیتی است که جایگاه مهمی در میان موادغذایی طعم دهنده دارد.
خردلها گروهی تطبیق پذیر از گیاهان هستند که در طول تاریخ به روشهای گوناگونی مورد استفاده بودهاند. برگها،...
خردل در میان کهنترین ادویهجات موجود در کتب سانسکریت است که به 3000 سال قبل از میلاد مسیح باز میگردد و جزو او...
از فلفل در فرآوری غذایی استفادههای فراوانی میشود که شامل رنگ دهندگی، تند کننده، و منبعی برای مزه دار کردن، ...
فلفل پاپریکا به شکل تجاری در کشورهای اسپانیا، اروپای مرکزی، جنوب آفریقا، و ایالات متحده وجود دارد ولی مجارستا...
طبقه بندی و کاربرد: بسیاری از انواع جنس فلفل بخاطر میوههای آن کشت میشود که میتوان آنرا تازه، پخته، پودر ...
دسته بندی ها
حساب کاربری
جستجو
سبد خرید
برای ورود به سایت شماره تلفن همراه خود را وارد کنید تا کد تایید برایتان ارسال گردد
برای ورود به سایت کد تایید را وارد کنید
برای ارسال مجدد کد شماره موبایل را وارد کنید