شاید هیچ ادویهای در دنیا نباشد که بتواند به اندازهی وانیل خاطرات شیرین دوران کودکیمان را برانگیخته کند. ب...
واژهی انگلیسی متداول آویشن(thyme) هم به جنس و هم به گونه گیاه پر استفادهی Thymus vulgaris L. (آویشن رایج در بازار، آویش...
جعفری یا (Petroselinum crispum (Mill ) گیاهی متعلق به تیره چتریان است. دیگر نامهای علمی این گیاه P. hortense، P. sativum، Carum petroselinum ...
گشنیز یا Coriandrum sativum L. یک گیاه ادویهای با اهمیتی است که جایگاه مهمی در میان موادغذایی طعم دهنده دارد.
خردلها گروهی تطبیق پذیر از گیاهان هستند که در طول تاریخ به روشهای گوناگونی مورد استفاده بودهاند. برگها،...
خردل در میان کهنترین ادویهجات موجود در کتب سانسکریت است که به 3000 سال قبل از میلاد مسیح باز میگردد و جزو او...
کنجد (Sesamum indicum L.) که به نامهای دیگر از قبیل sesamum, gingelly, beniseed, sim-sim و til هم شناخته شده است
از فلفل در فرآوری غذایی استفادههای فراوانی میشود که شامل رنگ دهندگی، تند کننده، و منبعی برای مزه دار کردن، ...
فلفل پاپریکا به شکل تجاری در کشورهای اسپانیا، اروپای مرکزی، جنوب آفریقا، و ایالات متحده وجود دارد ولی مجارستا...
طبقه بندی و کاربرد: بسیاری از انواع جنس فلفل بخاطر میوههای آن کشت میشود که میتوان آنرا تازه، پخته، پودر ...
هنگامی که مراحل کشتار دام کامل میشود، دمای داخلی گوشت کشتار عموما بین 30 تا 39 درجه سانتیگراد است. این دما پس ...
فلفل سیاه پادشاه ادویههاست. فلفل سیاه مهمترین، محبوبترین و پرکاربردترین ادویه در جهان است. فلفل سیاه کار...
دسته بندی ها
حساب کاربری
جستجو
سبد خرید
برای ورود به سایت شماره تلفن همراه خود را وارد کنید تا کد تایید برایتان ارسال گردد
برای ورود به سایت کد تایید را وارد کنید
برای ارسال مجدد کد شماره موبایل را وارد کنید