مطالب آموزشی

مرتب سازی بر اساس :
وانیل
وانیل

شاید هیچ ادویه‌ای در دنیا نباشد که بتواند به اندازه‌ی وانیل خاطرات شیرین دوران کودکی‌مان را برانگیخته کند. ب...

آویشن
آویشن

واژه‌ی انگلیسی متداول آویشن(thyme) هم به جنس و هم به گونه گیاه پر استفاده‌ی Thymus vulgaris L. (آویشن رایج در بازار، آویش...

 جعفری (Petroselinum crispum (Mill
جعفری (Petroselinum crispum (Mill

جعفری یا (Petroselinum crispum (Mill ) گیاهی متعلق به تیره چتریان است. دیگر نام‌های علمی این گیاه P. hortense، P. sativum، Carum petroselinum ...

گشنیز
گشنیز

گشنیز یا Coriandrum sativum L. یک گیاه ادویه‌ای با اهمیتی است که جایگاه مهمی در میان موادغذایی طعم دهنده دارد.

کاربردهای خردل
کاربردهای خردل

خردل‌ها گروهی تطبیق پذیر از گیاهان هستند که در طول تاریخ به روش‌های گوناگونی مورد استفاده بوده‌اند. برگ‌ها،...

خردل
خردل

خردل در میان کهن‌ترین ادویه‌جات موجود در کتب سانسکریت است که به 3000 سال قبل از میلاد مسیح باز می‌گردد و جزو او...

کنجد
کنجد

کنجد (Sesamum indicum L.) که به نام‌های دیگر از قبیل sesamum, gingelly, beniseed, sim-sim و til هم شناخته شده است

کاربردهای فلفل
کاربردهای فلفل

از فلفل در فرآوری غذایی استفاده‌های فراوانی می‌شود که شامل رنگ دهندگی، تند کننده، و منبعی برای مزه دار کردن، ...

پاپریکا
پاپریکا

فلفل پاپریکا به شکل تجاری در کشورهای اسپانیا، اروپای مرکزی، جنوب آفریقا، و ایالات متحده وجود دارد ولی مجارستا...

فلفل، چیلی، پاپریکا، فلفل سبز
فلفل، چیلی، پاپریکا، فلفل سبز

طبقه بندی و کاربرد: بسیاری از انواع جنس فلفل بخاطر میوه‌های آن کشت می‌شود که می‌توان آن‌را تازه، پخته، پودر ...

یخچالی و منجمد کردن گوشت قرمز
یخچالی و منجمد کردن گوشت قرمز

هنگامی که مراحل کشتار دام کامل می‌شود، دمای داخلی گوشت کشتار عموما بین 30 تا 39 درجه سانتی‌گراد است. این دما پس ...

فلفل سیاه
فلفل سیاه

فلفل سیاه پادشاه ادویه‌هاست. فلفل سیاه مهم‌ترین، محبوب‌ترین و پرکاربردترین ادویه در جهان است. فلفل سیاه کار...