مطالب آموزشی

مرتب سازی بر اساس :
غذاهای دریایی و زمان نگهداری آنها
غذاهای دریایی و زمان نگهداری آنها

در حال حاضر توصیه دانشمندان علوم تغذیه، مصرف دو وعده غذای دریایی در هر هفته می‌باشد.

ارزش غذایی نان
ارزش غذایی نان

مواد غذایی حاوی غلات‌ منبع مهمی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، فیبر‌های خوراکی، بخصوص ویتامین‌های B و مواد ...

آرد و غنی سازی آن
آرد و غنی سازی آن

آرد حاصل از پودر شدن دانه می‌باشد. آرد ماده اولیه نان را فراهم می‌کند. در حالی که آرد گندم معمولترین نوع آرد بر...

آیا دارای وزن مناسب هستید؟
آیا دارای وزن مناسب هستید؟

اگر جزء آدمهای دارای اضافه وزن هستید در مقابل یک آینه‌ی قدی بایستید، چطور به نظر می‌رسید؟ قاضی خود باشید، شکل...

ایندکس چاقی بدن (BMI) و وزن مناسب
ایندکس چاقی بدن (BMI) و وزن مناسب

وزن مناسب وزنی است که برای شما بهترین است نه لزوما کمترین وزنی که می‌توانید داشته باشید. لازمه‌ی رسیدن به وزن ...

پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها
پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها

شما تقریبا به مقدار زیادی پروتئین برای سلامت خود احتیاج دارید. بر خلاف کربوهیدرات‌ها و چربی، بدن شما پروتئین ...

قندها (کربوهیدرات‌ها)
قندها (کربوهیدرات‌ها)

کربوهیدرات‌ها گروهی از ترکیبات آلی تشکیل شده از کربن، هیدروژن و اکسیژن هستند. کربوهیدرات‌ها یک منبع انرژی بر...

فیبر در رژیم غذایی
فیبر در رژیم غذایی

مطالعات اپیدمیولوژی نشان می‌دهد که مصرف بالای فیبر در رژیم غذایی اثرات پیشگیرانه‌ای در برابر سرطان، تصلب شر...

ویتامین چیست؟
ویتامین چیست؟

ویتامین ها یک گروه از ترکیبات آلی هستند که در مقادیر بسیار کوچک، برای عملکرد طبیعی بدن انسان ضروری می‌باشند. و...

ویتامین‌های گروه B
ویتامین‌های گروه B

گروه ویتامین‌های B به جذب انرژی مواد غذایی که می‌خوریم کمک می‌کنند. حضور همزمان ویتامین‌های B6 و B12 برای سلامت...

خواص درمانی عسل
خواص درمانی عسل

عسل یکی از قدیمی ترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می‌باشد که علاوه بر مصرف غذایی دارای خواص متعدد درمانی نی...

تغذیه و سرطان
تغذیه و سرطان

بهترین حربه علیه سرطان، در تمام مراحل تکاملی، تغذیه است. برای مثال برخی از مواد شیمیایی، قبل از اینکه فعال شون...