مطالب آموزشی

مرتب سازی بر اساس :
راهنمای کاشت رزماری
راهنمای کاشت رزماری

رزماری گیاهی است بسیار خوش رایحه و سرشار از اسید کارنوسیک است (اسید کارنوسیک نوعی آنتی اکسیدان است که می‌توان...

کاشت ریحان در منزل
کاشت ریحان در منزل

ریحان (Basil). چرا ریحان یک گیاه سالم است:

9 روغن گیاهی شگفت انگیز
9 روغن گیاهی شگفت انگیز

امروزه انواع بسیاری از روغن‌های ضروری گیاهی در بازار موجود است. در اینجا به 9 مورد از این روغنهای پرطرفدار و چگ...

چگونه از گل بابونه چای تهیه کنیم؟
چگونه از گل بابونه چای تهیه کنیم؟

چای بابونه قرن‌هاست که بعنوان یک داروی گیاهی برای انواع بیماری‌ها از جمله معده درد، دردهای روده، دلهره، بی‌...

آویشن
آویشن

واژه‌ی انگلیسی متداول آویشن(thyme) هم به جنس و هم به گونه گیاه پر استفاده‌ی Thymus vulgaris L. (آویشن رایج در بازار، آویش...

 جعفری (Petroselinum crispum (Mill
جعفری (Petroselinum crispum (Mill

جعفری یا (Petroselinum crispum (Mill ) گیاهی متعلق به تیره چتریان است. دیگر نام‌های علمی این گیاه P. hortense، P. sativum، Carum petroselinum ...

گشنیز
گشنیز

گشنیز یا Coriandrum sativum L. یک گیاه ادویه‌ای با اهمیتی است که جایگاه مهمی در میان موادغذایی طعم دهنده دارد.

کاربردهای خردل
کاربردهای خردل

خردل‌ها گروهی تطبیق پذیر از گیاهان هستند که در طول تاریخ به روش‌های گوناگونی مورد استفاده بوده‌اند. برگ‌ها،...

خردل
خردل

خردل در میان کهن‌ترین ادویه‌جات موجود در کتب سانسکریت است که به 3000 سال قبل از میلاد مسیح باز می‌گردد و جزو او...

کاربردهای فلفل
کاربردهای فلفل

از فلفل در فرآوری غذایی استفاده‌های فراوانی می‌شود که شامل رنگ دهندگی، تند کننده، و منبعی برای مزه دار کردن، ...

پاپریکا
پاپریکا

فلفل پاپریکا به شکل تجاری در کشورهای اسپانیا، اروپای مرکزی، جنوب آفریقا، و ایالات متحده وجود دارد ولی مجارستا...

فلفل، چیلی، پاپریکا، فلفل سبز
فلفل، چیلی، پاپریکا، فلفل سبز

طبقه بندی و کاربرد: بسیاری از انواع جنس فلفل بخاطر میوه‌های آن کشت می‌شود که می‌توان آن‌را تازه، پخته، پودر ...