پای لیمویی
0 نظر
۲۰ خرداد ۱۳۹۷

پای لیمویی

طرز تهیه پای لیمویی برای 8 نفر

یک و نیم پیمانه کراکر خرد شده (20 عدد)

یک سوم پیمانه کره یا مارگارین آب شده

3 قاشق غذاخوری شکر

1 قوطی شیر تغلیظ شده

یک و نیم پیمانه آب لیموی سنگی تازه

یک ظرف محتوی سه پیمانه خامه‌ برای تزئین روی پای

  1. فر را روی دمای 165 درجه سانتی گراد داغ کنید. در یک کاسه‌ی کوچک، خرده‌های کراکر را با کره و شکر مخلوط کنید. و سپس آنرا در یک ظرف پای 20 سانتی متری قرار داده و فشار دهید تا یکدست در کف و دیواره‌ی ظرف قرار گیرد. آنگاه به مدت 8 تا 10 دقیقه آنرا در فر قرار داده تا کمی قهوه‌ای طلایی شود. آنگاه بگذارید تا خنک شود.
  2. در یک کاسه‌ی بزرگ، شیر تغلیظ شده و آب لیموی تازه را با یک مخلوط کن برقی با سرعت متوسط به هم بزنید تا یکدست و سفت شود. کم کم به آن خامه اضافه کنید. سپس آنرا با قاشق روی ورقه‌ی پای خنک شده‌ی کف ظرف بمالید.
  3. روی پای را یک سلفون بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. پای را در یخچال نگهدارید.

پای لیمویی را با مقداری خامه چند حلقه لیمو‌ترش سرو کنید.

 

 


محصولات مرتبط با این مطلب
مشاهده ادامه لیست
خامه صبحانه 100 گرمی دامداران
خامه صبحانه 100 گرمی دامداران
30,000تومان
خامه صبحانه 100 گرمی دامداران
خامه صبحانه 100 گرمی پاک
خامه صبحانه 100 گرمی پاک
30,000تومان
خامه صبحانه 100 گرمی پاک
خامه کاکائویی 100 گرمی پاک
خامه کاکائویی 100 گرمی پاک
34,000تومان
خامه کاکائویی 100 گرمی پاک
خامه عسلی 100 گرمی پاک
خامه عسلی 100 گرمی پاک
34,000تومان
خامه عسلی 100 گرمی پاک
خامه عسل 100 گرمی کاله
خامه عسل 100 گرمی کاله
34,900تومان
خامه عسل 100 گرمی کاله
خامه 100 گرمی کاله
خامه 100 گرمی کاله
34,900تومان
خامه 100 گرمی کاله
خامه نیم چرب سبک 100 گرمی پگاه
خامه نیم چرب سبک 100 گرمی پگاه
35,000تومان
خامه نیم چرب سبک 100 گرمی پگاه
خامه کاکائویی نیم چرب سبک 100 گرمی پگاه
خامه کاکائویی نیم چرب سبک 100 گرمی پگاه
37,000تومان
خامه کاکائویی نیم چرب سبک 100 گرمی پگاه
نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید