
۲۰ خرداد ۱۳۹۷
پای لیمویی
طرز تهیه پای لیمویی برای 8 نفر
یک و نیم پیمانه کراکر خرد شده (20 عدد)
یک سوم پیمانه کره یا مارگارین آب شده
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قوطی شیر تغلیظ شده
یک و نیم پیمانه آب لیموی سنگی تازه
یک ظرف محتوی سه پیمانه خامه برای تزئین روی پای
- فر را روی دمای 165 درجه سانتی گراد داغ کنید. در یک کاسهی کوچک، خردههای کراکر را با کره و شکر مخلوط کنید. و سپس آنرا در یک ظرف پای 20 سانتی متری قرار داده و فشار دهید تا یکدست در کف و دیوارهی ظرف قرار گیرد. آنگاه به مدت 8 تا 10 دقیقه آنرا در فر قرار داده تا کمی قهوهای طلایی شود. آنگاه بگذارید تا خنک شود.
- در یک کاسهی بزرگ، شیر تغلیظ شده و آب لیموی تازه را با یک مخلوط کن برقی با سرعت متوسط به هم بزنید تا یکدست و سفت شود. کم کم به آن خامه اضافه کنید. سپس آنرا با قاشق روی ورقهی پای خنک شدهی کف ظرف بمالید.
- روی پای را یک سلفون بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. پای را در یخچال نگهدارید.
پای لیمویی را با مقداری خامه چند حلقه لیموترش سرو کنید.
مطالب مرتبط دیگر
نظرات کاربران