طرز تهیه دونات مربایی
0 نظر
۶ مرداد ۱۳۹۷

طرز تهیه دونات مربایی

این دستور تهیه مخصوص 12 عدد دونات می‌باشد.

تجهیزات مورد نیاز:

  • یک کاتر دایره‌ای شکل 10 سانتی‌متری
  • سینی و کاغذ مخصوص شیرینی پزی
  • دما سنج سرخ کن

مواد لازم:

شیر کامل گرم شده (43 درجه)           190 میلی لیتر

1 بسته مخمر فوری                         8 گرم

تخم مرغ                                        1 عدد

سفیده تخم مرغ                              1 عدد

کره فاقد نمک (منجمد نباشد)              2 قاشق غذا خوری معادل 30 میلی لیتر

عصاره وانیل                                    1 قاشق غذا خوری معادل 5 میلی لیتر

آرد چند کاره                                    حدودا 3 پیمانه و یا معادل 675 میلی لیتر

شکر                                             1 قاشق غذاخوری معادل 15 میلی لیتر

نمک                                             15 میلی لیتر

روغن کانولا 

  1. در کاسه‌ی مخلوط کن، مخمر را روی شیر بپاشید و با یک چنگال هم بزنید. 5 دقیقه صبر کنید تا کف کند.
  2. کاسه را به مخلوط کن وصل کرده، تخم مرغ سفیده تخم مرغ، کره، وانیل، یک پیمانه (250 میلی لیتر) آرد، شکر و نمک را به مخلوط مخمر و شیر اضافه کنید. بگذارید 10 دقیقه در مخلوط کن بماند. سپس با سرعت کم، آنرا هم بزنید تا مخلوط شود. آرد باقی مانده را اضافه کنید و بر روی سرعت متوسط هم بزنید تا خمیر از کناره‌های کاسه جمع شود.
  3. خمیر را به یک کاسه بزرگ آغشته به روغن منتقل کنید، آنرا با یک روکش پلاستیکی بپوشانید. آنرا بمدت 30 دقیقه در یک محیط گرم و در بسته بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
  4. روی یک سطحی که آرد پاشیده‌اید، خمیر را با یک وردنه پهن کنید و آنرا به ضخامت نیم سانت در بیاورید. با کاتر داخل آن 12 دونات ایجاد کنید و در صورت نیاز تکه‌های اضافه را دوباره پهن کنید. داخل سینی شیرینی پزی بین دوناتها حداقل 5 سانتی متر فاصله بگذارید. روی آنها را با یک حوله تمیز بکشید و 20 دقیقه صبر کنید تا پر حجم شود.
  5. در یک قابلمه بزرگ و گود (مخصوص سرخ کردن عمیق) تقریبا 10 سانتی متر روغن سرخ کردنی بریزید و آنرا تا دمای 182 درجه داغ کنید. سپس دونات‌ها را درون این ظرف سرخ کنید و یکبار هم آنها را با دسته چوبی زیر و رو کنید تا هر طرف به مدت 15 ثانیه قهوه‌ای طلایی شود. با یک قاشق سوراخدار، آنها را روی یک دستمال کاغذی حوله ای منتقل کنید تا روغن اضافی را به خود بگیرد. دونات­های باقی مانده را سرخ کنید، و مراقب باشید تا دما از مقدار تعیین شده پایین‌تر نیاید.
  6. پس از اینکه دونات­ها خنک شد، می‌توانید آنرا با مربای دلخواهتان پر کنید. (می‌توانیم دونات را با مربا پر کنیم تا وقتی اولین تکه از آنرا داخل دهان می‌گذاریم و گاز میزنیم دونات با طعم شیرین مربا ترکیب شده و حس فوق العاده‌‌ای به شما بدهد).

پیشنهاد آخر اینکه:

برای تزئین روی دونات می توان از کمی عسل استفاده کرد.

داخل آنرا می توانید با موارد زیر پر کنید: مربای آلبالو، پوسته‌ی لیمو، تمشک و یا مربای توت فرنگی

 

 


محصولات مرتبط با این مطلب
مشاهده ادامه لیست
تخم مرغ 30 عددی آباریس
تخم مرغ 30 عددی آباریس
112,500تومان
تخم مرغ 30 عددی آباریس
تخم مرغ 6 عددی بهارآوران
تخم مرغ 6 عددی بهارآوران
32,880تومان
تخم مرغ 6 عددی بهارآوران
تخم مرغ 15 عددی آباریس
تخم مرغ 15 عددی آباریس
82,200تومان
تخم مرغ 15 عددی آباریس
تخم مرغ 15 عددی زرده طلایی
تخم مرغ 15 عددی زرده طلایی
82,200تومان
تخم مرغ 15 عددی زرده طلایی
تخم مرغ 15 عددی بهارآوران
تخم مرغ 15 عددی بهارآوران
82,200تومان
تخم مرغ 15 عددی بهارآوران
تخم مرغ 20 عددی تلاونگ
 تخم مرغ 20 عددی تلاونگ
109,600تومان
تخم مرغ 20 عددی تلاونگ
تخم مرغ 20 عددی زرده طلایی
تخم مرغ 20 عددی زرده طلایی
109,600تومان
تخم مرغ 20 عددی زرده طلایی
شیر موز فرادما 125 میلی‌لیتری دنت
شیر موز فرادما 125 میلی‌لیتری دنت
18,000تومان
شیر موز فرادما 125 میلی‌لیتری دنت
نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید