
دستور پخت قارچ کبابی با رزماری برای 4 نفر
مواد لازم:
رزماری تازه خرد شده
|
4 قاشق |
رزماری تازه
|
4 شاخه |
قارچ دکمهای – بدون ساقه
|
8 عدد |
گوجه گیلاسی
|
4 عدد |
فلفل دلمهای زرد رنگ
|
4 تکه |
نمک و فلفل
|
به مقدار لازم |
نحوهی پخت:
1. ظرف گریل را داغ کنید.
2. در یک کاسهی کوچک روغن زیتون، رزماری خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
3. 4/3 شاخههای تیز رزماری را از شاخههای رزماری جدا کرده و با آن سیخ درست کنید.
4. بر روی شاخه های رزماری، یک قارچ، گوجه فرنگی، فلفل و یک قارچ دیگر در آن قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا سیخها تکمیل شود.
5. مایع مارینه را بر روی سیخها بمالید. سیخها را روی گریل داغ قرار دهید و هر طرف آن را بمدت دو دقیقه گریل کنید.
- توضیح: مارینه کردن یا مزه دار کردن یعنی یک ماده غذایی را برای مدتی در ماده ای قرار دهیم تا مزه دار شود.
6. سرو کنید و نوش جان کنید.