
ساندویچ سبزیجات ایتالیایی
این ساندویچ خوشمزه، آسان و یه جورایی درهم و برهم را با سرکه بالزامیک شیرین، آرتیشو، پیاز قرمز، پنیر پرولون و برشهای ریز پپرونی.
این ساندویچ هم برای ناهار و هم برای شام مناسب است. چنانچه میخواهید این ساندویچ را برای پیک نیک درست کنید، مواد لازم را جداگانه آماده کنید و نگهدارید و درست قبل از ناهار یا شام آنرا درست کنید تا نان ساندویچ آب نیندازد. این ساندویچ را با گوجه و خیار سرو کنید.
مواد لازم:
· 4/1 پیمانه پیاز قرمز حلقه حلقه شده و نازک (حلقهها را از هم در بیاورید)
· 400 گرم برگ آرتیشو (کنگر فرنگی) شسته شده و خرد شده
· 1 عدد گوجه فرنگی متوسط نگینی و بدون هسته
· 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
· 1 قاسق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
· 1 قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده
· 1 عدد باگت 40 تا 50 سانتی (ترجیحا گندم کامل)
· 2 ورقه پنیر پرولون (نوعی پنیر همه منظوره ایتالیایی) نصف شده
· 2 پیمانه کاهوی تکه تکه شده
· 4/1 پیمانه پپرونی ورقه ورقه شده (اختیاری)
طرز تهیه:
1. حلقههای پیاز را در یک کاسه کوچک قرار دهید و آب سرد روی آن بریزید تا روی آنرا بپوشاند. آنرا کنار بگذارید تا دیگر مواد لازم را آماده کنید.
2. آرتیشو، گوجه فرنگی، سرکه، روغن و مرزنگوش را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. باگت را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر کدام را یک برش عرضی دهید و نیمی از خمیر نرم وسط آنرا در بیاورید. پیازها را آب بکشید و بگذارید تا خشک شود.
3. برای آماده کردن ساندویچها، پنیر پرولون را در کف باگتها بگذارید. میکس آرتیشو را روی آن بگذارید و روی آنرا با پیاز و کاهو و پپرونی پر کنید. دست آخر نیمهی دیگر باگت را گذاشته ساندویچ را ببندید. بلافاصله سرو کنید.