
یک روش ساده برای تهیه سس مارینارا
برای تهیه این سس بدین ترتیب عمل نمایید:
مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 حبه سیر ریز شده
1 قوطی گوجه فرنگی له شده
1 قوطی رب گوجه فرنگی
دو و نیم قاشق غذاخوری مرزنگوش خشک
4/1 قاشق غذاخوری جعفری خشک شده
3/1 پیمانه پنیر پارمزان
2 عدد برگ بو
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
روغن را در یک ظرف سس بزرگ روی شعلهی متوسط حرارت دهید. سیر را تفت دهید تا عطر آن در بیاید. گوجه و رب گوجه، مرزنگوش، جعفری، پنیر پارمزان، برگ بو و پود پیاز را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کنید و بگذارید تا بمدت40 دقیقه بپزد.