
ساندویچ ایتالیایی مرغ با پنیر پارمزان
تو هر شهر و یه چیزی صداش میزنن. یه جا بهش میگن ساب!
از کلمهی Submarine به معنای زیردریایی گرفته شده چون این ساندویچ از نظر شکل شبیه یک زیردریایی است، یه جای دیگه هوجی!، و تو برخی شهرها هم گرایندر! یا هیرو! ولی مهم نیست که اسمشو چی میخواین بذارید چون تقریبا همه روی این نکته موافقن که اضافه کردن اسفناج به این ساندویچ و حذف نان سرخ شدهی چرب به این ساندویچ پرطرفدار یک مزهی فوق العاده میده و اونو جزو دسته بندیهای غذاهای سالم قرار میده.
مواد لازم برای 2 نفر:
· 4/1 پیمانه آرد
· 4/1 قاشق چایخوری نمک
· 2/1 پیمانه فلفل تازه آسیاب شده
· 2 عدد سینهی مرغ بدون پوست و استخوان و چربی
· 3 قاشق چایخوری روغن زیتون فرابکر
· اسفناج تازه 400 گرم
· 3/1 پیمانه سس مارینارای آماده (در صورت تمایل می توانید خودتان آنرا از قبل آماده کنید)
· 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
· 4/1 پیمانه پنیر، آرد و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ را بین دو تکه پلاستیک بزرگ بپیچید. سپس آنرا با یک بیف کوب آنقدر بکوبید تا ضخامت آن کمی بیشتر از نیم سانتیمتر شود. سپس آنرا در آرد بگذارید تا دوطرفش با آرد پوشیده شود.
2.یک قاشق چایخوری روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب بر روی شعلهی متوسط حرارت دهید تا داغ شود. اسفناج را اضافه کنید و آنرا بپزید و گاهی هم آنرا هم بزنید تا بعد از 1 تا 2 دقیقه نرم شود. آنگاه آنرا به یک ظرف کوچکتر منتقل کنید.
3. دو قاشق چایخوری را به یک ماهی تابه منتقل کنید. مرغ را به آن اضافه کنید . آنرا 2 تا 3 دقیقه بپزید تا یک طرف آن طلایی شود. مرغ را برگردانید. شعله را روی درجه متوسط بگذارید، روی مرغ اسفناج نرم شده، سس مارینارا و پارمزان را قرار دهید. بر روی آن کمی پنیر موزارلا پاشیده، درب ماهی تابه را بگذارید تا بمدت 2 تا 3 دقیقه بپزد و پنیر آب شود و مرغ هم بپزد. دست آخر آنرا بین نانهای همبرگری گذاشته و سرو کنید.