آب اسفناج حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان
0 نظر
۱ دي ۱۳۹۷

آب اسفناج حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان

محققان دانشگاه لینکوپینگ سوئد دریافتند مصرف اسفناج له شده یا آب اسفناج بهترین شیوه جذب آنتی اکسیدان لوتئین موجود در آن توسط بدن است.




به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری مدیکال ساینس، لوتئین آنتی اکسیدانی است که در سبزیجات دارای برگ سبز تیره از جمله اسفناج یافت می شود و در مقابله با سرطان، تنگی عروق و پیشگیری از بیماری های چشمی و پوستی بسیار موثر است. 
محققان سوئدی با بررسی روش های مختلف آماده سازی اسفناج و پخت و پز آن با روش ها و در دماهای متفاوت، میزان لوتئین موجود در غذاهای تهیه شده با این روش ها را اندازه گیری کردند و دریافتند بهترین شیوه جذب حداکثری لوتئین از غذا، استفاده از اسفناج له شده یا آب اسفناج است. 
بر اساس این تحقیقات هرچه مدت زمان جوشیدن اسفناج در پخت و پز طولانی تر باشد، مقدار لوتئین آن کمتر می شود. همچنین سرخ کردن اسفناج در دمای بالا نیز حتی پس از دو دقیقه بخش عمده لوتئین موجود در آن را از بین می برد. گرم کردن غذا در مایکرویو نیز موجب از دست رفتن لوتئین اسفناج می شود. 
بر اساس این تحقیقات بهترین شیوه مصرف اسفناج این است که بدون گرما دادن مصرف شود. همچنین خرد و له کردن اسفناج و ترکیب آن با چربی موجود در لبنیات از جمله خامه، شیر یا ماست موجب آزاد شدن مقادیر بیشتری از لوتیئن می شود. 
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Food Chemistry منتشر شده است.


محصولات مرتبط با این مطلب
مشاهده ادامه لیست
نعنا خشک 70 گرمی خشکپاک
نعنا خشک 70 گرمی خشکپاک
48,000تومان
نعنا خشک 70 گرمی خشکپاک
شوید خشک 70 گرمی خشکپاک
شوید خشک 70 گرمی خشکپاک
58,000تومان
شوید خشک 70 گرمی خشکپاک
سبزی قلیه 400 گرمی سرد و تازه
سبزی قلیه 400 گرمی سرد و تازه
69,000تومان
سبزی قلیه 400 گرمی سرد و تازه
سبزی قورمه 100 گرمی سبزان
سبزی قورمه 100 گرمی سبزان
72,520تومان
سبزی قورمه 100 گرمی سبزان
سبزی پلو 100 گرمی سبزان
سبزی پلو 100 گرمی سبزان
72,520تومان
سبزی پلو 100 گرمی سبزان
سبزی آش 100 گرمی سبزان
سبزی آش 100 گرمی سبزان
72,520تومان
سبزی آش 100 گرمی سبزان
شوید 100 گرمی سبزان
شوید 100 گرمی سبزان
77,820تومان
شوید 100 گرمی سبزان
گشنیز خشک 100 گرمی سبزان
گشنیز خشک 100 گرمی سبزان
77,820تومان
گشنیز خشک 100 گرمی سبزان
نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید