
۱۸ اسفند ۱۳۹۷
5 نکته مهم درباره انتخاب چربیهای سالم
در ادامه مطلب "توضیح جزء به جزء ساختمان هرم غذایی سالم" نکات مهمی در باره چربی ها آمده است:
- از روغنهای گیاهی مایع برای پخت و پز استفاده کنید. روغن زیتون، کانولا و دیگر روغنهای گیاهی سرشار از چربی های غیر اشباع مفید برای قلب هستند. سالاد و سبزیجات را با روغن زیتون و سرکه تزئین و طعم دار کنید.
- چربی ترانس را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید. در حال حاضر چربیهای ترانس از برنامه غذایی برخی دانشگاه ها مثل دانشگاه هارواردحذف شده است. هنگام خرید از مغازهها برچسبهای مواد غذایی را بخوانید تا آنهایی که بدون چربی ترانس هستند را پیدا کنید. در رستورانها، غذاهای سرخ کردنی و دیگر غذاهای پخته شده را سفارش ندهید مگر اینکه مطمئن باشید که آن رستوران در طبخ غذاهای خود از چربی ترانس استفاده نکرده است. دربارهی چگونگی یافتن و پرهیز از چربیهای ترانس بیشتر مطالعه کنید.
- از کره حیوانی به مارگارین گیاهی روی بیاورید. محصولی را انتخاب کنید که به هیچ وجه چربی ترانس نداشته باشد و فهرست ترکیبات آن را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که روغن هیدروژنه نداشته باشد.
- حداقل یک منبع خوب امگا 3 در روز مصرف کنید. ماهی چرب، گردو و روغن کانولا همگی اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم میکنند. درباره اسیدهای چرب امگا 3 بیشتر مطالعه کنید تا علت اهمیت آنها برای سلامتی را متوجه شوید.
- از گوشت و شیر کم چرب استفاده کنید. گوشت گوساله، گوسفند و محصولات لبنی سرشار از چربیهای اشباع هستند. شیر کم چرب مصرف کنید و پنیرهای پر چرب را به مقدار خیلی کم مصرف کنید. در مورد گوشت هم سعی کنید قسمتهای کم چرب گوشت را مصرف کنید.
تصویر تفاوت مولکول های سیس و ترانس
مطالب مرتبط دیگر
نظرات کاربران