تخفیف ویژه بیش از ۵ هزار قلم کالا تا سقف ۳۰ درصد در فروشگاه‌های شهروند
0 نظر
۱۸ مرداد ۱۴۰۲

تخفیف ویژه بیش از ۵ هزار قلم کالا تا سقف ۳۰ درصد در فروشگاه‌های شهروند

مدیرعامل شرکت شهروند گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند با هدف افزایش توان خرید مایحتاج شهروندان بیش از ۵ هزار بارکد کالایی متنوع را با تخفیف‌های ویژه تا سقف ۳۰ درصد عرضه می‌کند.




به گزارش روابط عمومی شرکت شهروند داود قربانیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهر اظهار کرد: شرکت شهروند، در راستای حمایت از اقتصاد خانواده، افزایش تنوع کالایی و ارتقاء سطح رضایتمندی مشتریان با عرضه بیش از ۵ هزار بارکد در انواع گروه‌های کالایی با تخفیفات ویژه از ۱۵ تا ۳۰ درصد پذیرای شهروندان است.
 
وی افزود: فروش ویژه شهروند از روز پنج‌شنبه ۱۹مردادماه با تخفیف تمام گروه‌های کالایی همچون خواروبار به ویژه برنج، روغن، چای، محصولات پروتئینی، لبنیات، شوینده، انواع لوازم برقی و غیربرقی، طیف وسیعی از پوشاک، کالای خواب و حمام و... در تمام شعب فروشگاهی آغاز و تا ۲۸مردادماه ادامه خواهد داشت.


نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید