كمپين اطلاع رساني هپاتيت در فروشگاه شهروند
0 نظر
۷ مرداد ۱۳۹۶

كمپين اطلاع رساني هپاتيت در فروشگاه شهروند

همزمان با روز جهانی هپاتیت برابر با ششم مرداد (28 آگوست) سومین کمپین اطلاع رسانی هپاتیت در فروشگاه شهروند برگزار شد.




 
به گزارش روابط عمومی شرکت شهروند، کمپین اطلاع رسانی هپاتیت با هدف افزایش سطح آگاهی و ارتقای سلامت شهروندان برای اولین بار در فروشگاه های شهروند برگزار شد که طی آن به مشتریان و مراجعه کنندگان در خصوص پیشگیری از بیماری هپاتیت راه های انتقال و ... اطلاع رسانی های لازم انجام شد.
 
کمپین هپاتیت با همكاري دانشجويان پزشكي به شكل كاملاً رايگان با هدف اطلاع شهروندان از بيماري هپاتيت و راه هاي ابتلا به آن در شهرهاي مختلف ايران از روز چهارشنبه چهارم مرداد تا روز جمعه ششم مرداد در مكان هاي مختلف از جمله فروشگاه شهروند بیهقی برگزار شد که استقبال مشتریان و مراجعه کنندگان را در پی داشت.
 
آزمايشگاه های قلهك، كيوان، خاورميانه، بهار، سبز آزما،رايان، دكتر ويشكايي، سينا، جردن، آرامش، باران، مهر پرند، داور پناه، قدس، مركز درمان هموفيلي، لاوازيه، مسعود، تخت طاووس،آزادي، دنا، بيمارستان فيروزگر، نگين اختياريه، عزيزپور، برهان، پارسه، فروردين، بهنود، شهريار، پرند، مهرآگين، نصرت،آريا و بيمارستان رفيده آزمایش هپاتیت را به صورت رایگان در شهر تهران انجام می دهند.


نظرات کاربران
نظر خودتان را ارسال کنید